Cistella  

(buit)

Ocorregué en El Cabanyal

Ocorregué en El Cabanyal

de Nelo Solís. 330 pàg. Novela de ficció històrica ambientada en El Cabanyal dels 60.

Mes detalls


14,95 € IVA inclos

Els clients que compraren este producte, tambe han comprat:

 

Una obra emotiva, escrita en un valencià conreat, que te transportarà vívidament a El Cabanyal dels anys 60.
Drama de ficció històrica.
 
SINOPSIS
Arnalt és un chiquet de dèu anys, molt sensible, tímit, delicati vergonyós, fi ll d’una familia humil que viu en El Cabanyal dels Poblats Marítims de la ciutat de Valéncia, en la década de 1960.
El seu dia a dia transcorre entre l’escola, sa casa i els jocs en els amiguets del veïnat, en els quals se reunix prou a sovint.
Arnalt no és feliç perque els seus companyons del colege no paren de clavar-se en ell degut al seu caràcter, rebent d’éstos burles i tanes. Pensa que si supera les proves d’ingrés al Bachillerat Elemental i passa a l’institut, podrá lliurar-se de l’odiós ambient d’eixa escola.
Sa mare, una sastresa que treballa en casa i està sempre molt aqueferada, té una actitut prou repressora en ell. El carinyo que rep Arnalt de la seua familia li ve sobretot de sa yaya, son pare i son cosí, en el que sempre a fet bona lliga.
Un dia coneix accidentalment a Estela, una púber de dotze anys, estrangera, que viu des de fa un any en El Cabanyal. Entre ells s’inicia una bona amistat que tindrà conseqüències inesperades per als dos.

 

  • Tamany 15x21cm
  • Autor Nelo Solís
  • Numero de pagines 330 pàg.
  • ISBN 978-84-944066-7-6
  • Idiomes Valencià