Cistella  

(buit)

XL Aniversari Normes d'El Puig

XL Aniversari Normes d'El Puig

40 anys de resistencia valenciana. 222 pàgines. Vàrios autors. Coordinat per Convenció Valencianista.

TEMPORALMENT NO DISPONIBLE

Mes detalls


13,50 € IVA inclos


Indicarme cuando esté disponible

Els clients que compraren este producte, tambe han comprat:

 

En motiu de complir-se el 40 aniversari de l’adhesio d’entitats, institucions i centenars de persones a les Normes d’El Puig o de la RACV, Convencio Valencianista ha volgut celebrar l’efemerides en este llibre, el qual, ademes de recordar aquell acte, oferix un seguit de noves senyes en defensa de la normativa i de la singularitat i identitat de la llengua valenciana.
Conta en l’aportacio d’articuls de diferents i importants autors que fan us de l’idioma valencià en les seues publicacions i, especialment, fan d’este el seu objecte d’estudi. Vint foren les crides i vint foren les respostes per a colaborar desinteressadament en esta obra coral.
La publicacio XL Aniversari de les Normes d’El Puig. 40 anys de resistencia valenciana ha segut possible gracies a les firmes d’Antoni Atienza, Enric Calvo, Joan Ignaci Culla, Ricart Folgado, Antoni Fontelles, Mª Dolores García Broch, Manolo Gimeno, Pau Giner, José Vicente Gómez Bayarri, Chimo Lanuza, Voro López, Miquel Àngel Lledó, Jesualt Masia, Joan Carles Micó, Juli Moreno, Lleopolt Peñarroja, Ricart Pla, Carles Recio, Òscar Rueda i Vicent Sanz.
Est es, potser, el conjunt mes ample i complet de visions diverses de les Normes d’El Puig que s’ha fet fins al moment. Es memoria viva dels antecedents, confeccio i implementacio d’esta normativa que nos ajuda, quan l’usem, a ser mes valencians i valencianes, i que ha devingut en un simbol en si mateix de la defensa i conreu de la llengua valenciana.

 

  • Tamany 15x21cm
  • Autor Vàrios autors
  • Numero de pagines 222 pàgines
  • ISBN 978-84-122763-7-4
  • Idiomes Valencià